TAHNIAH DENA BAHRIN

Saturday, January 26, 2013



Tadi ena usya usya twitter Dena Bahrin. Siapa sini tak kenal Dena Bahrin?? Kalau nak tahu mengenai dirinya, nanti rajin rajinkanlah diri ke blog Puan Muda yang comel ni ye, klik: (http://denakamarulbahrin.blogspot.com/). 


Alhamdulillah, semalam kalau tak silap, Dena Bahrin dah selamat lahirkan baby lelaki yang sangat sangat sangat comel. Tahniah Dena Bahrin. Dah jadi ibu dah dia. Aishhhh, ena sangat teruja dengan umur sebaya ena ni dah ada baby, dah ada keluarga. MasyaAllah, senang di dalam hati even ena tahu dugaan akan datang tanpa berhenti bila dah berumah tangga ni. Namun, like Dena said "Hold on to Allah". Ni gambar baby dia.


Handsome boy Dena Bahrin



Gambar ni ena cilok dari twitter Dena Bahrin :  https://twitter.com/denabahrin (click)


Dena Bahrin ni sama umur je dengan ena, 21 tahun. Belajar pun dalam universiti yang sama iaitu UIAM. Cuma dia Uiam Gombak dan ena pula Uiam Kuantan. Tak pernah pun berjumpa terjumpa dengan dia. Masa asasi dahulu pun, tak pernah lagi berjumpa. Mana tak nya, ena kat asasi uiam Petaling Jaya dan dia kat Nilai. Tapi masa taaruf, tak tahulah pula.




I donno why, ena sangat kagum dengan Dena ni, cara dia, perangai dia, pegangan agama dia, membuatkan ena jeles dengan dia. I wanna to be like her, but haishhh entahlah. Lagi jeles bila dia dah ada baby, kyaaaaaaaaaaa I want too.  Teringin nak merasai jiwa seorang ibu ni. Hurmmmm. Tapi ena masih belum sedia lagi. Perangai pun kalahkan anak buah ena. Urghhhhhh.


Apapun ena doakan kebahagian untuk rumah tangga Dena Bahrin dan menjadi seorang ibu  muda yang baik. InsyaAllah. Ena selalu baca segala advice yang diberi olehnya. Of courselah melalui twitter dia. Dia ada facebook ke?? Rasanya tak ada. Apapun, semua advices yang diberi oleh Dena membuatkan ena semakin tabah dan yakin untuk hidup di atas bumi ni. Alhamdulillah.


Okay, itu sahaja. Tata titi tutu





43 comments

January 26, 2013  

tahniah dena ! jeles kan ??? eeee! hahaha

January 26, 2013  

huu..comel nye..ske tgok baby boy..
trase nak khwin jgak la plak..
kte pown ske stalker blog die..
n kte tringin nak jd mcm die..
seriously nk berubah kowt..
alhamdulillah..tahniah dena..

January 26, 2013  

comelnye baby boy itu ...
jdi ank yg baik ok

January 26, 2013  

wahh... tahniah kak Dena.. kite pun kagum dgn personaliti kak Dena... anak dye, omey sesangat. mcm kak Dena dan suami :D

January 26, 2013  

comelnya baby dia. mak dia pun muda lagi... bagus betul.

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

January 26, 2013  

eh..nk ada baby mcm dena?hahaha...nama pun dah dekat2..turn ena bila lagi?

January 26, 2013  

Mieya pon kenal dia kat twitter juga. Suka baca tweet dia. really inspiring. Btw, congrates to her :)

January 26, 2013  

ena fie pun kagum dengan dena, selalu usha dia dalam IG je sebab fie takde twitter. Kagum sangat dengan cara dia, gaya dia, perangai, tutur kata. Alhamdulilah, young mother.

January 26, 2013  

Wahh ! Alhamdulillah . Bertambah lagi umat Rasulullah :D Alia pun jealous dengan dia . Ada anak di usia muda . Dah lah pandai . Alia nak sangat macam dia . Hmmm .

January 26, 2013  

untung laa dena dah jadi ibu.tapi umur dia masih muda lagi.. =D

January 26, 2013  

ahhhh omeyynyeeee baby dia . budak Uia mmg ramai kawin awal kan kak ena . kite nii jeee tak kan kawin sampailah habis studyyy T.T 6 tahun plus plus ke atassss . lamaaanyeee . mase tu anak dena bahrin dah skeolah dah . haha

January 26, 2013  

mak comei ! anak pon comei ! :D

January 26, 2013  

waaaaa sweetnye umo 21 da ad bby...ni yg nk kwen jugok ni...tp tggu ena dulu la..huhu

sweet je kan dia n husband dye ;) hehee. comel lak tu baby boy dye ;)

January 26, 2013  

serius comey..
yea. in sha allah. amin. :)

January 26, 2013  

tahniah buat dia...hihihi...

January 26, 2013  

ohh my. dia ni sangat perfect di mata i. sama la kita. i pun jeles.

btw, dah lama tak singgah sini. makin cantik. rindulah~ :)

January 27, 2013  

wahhhh muda2 dah ada kehidupan sbgai seorang ibuuu . . bgusnye !!

January 27, 2013  

sebaya dgn Ena ke. Muda lagi. Jodoh dia awal, dapat rasa jadi ibu awal2. Beruntungnya..

January 27, 2013  

ooo die ni ke..dulu die femes sebb die ade wat video pasl die dilamar dgn suami die..diaorng x penh jumpe..so nk ucp trime ksih melaui video..sweet sgt tgk video diaorng..die ade wat tutorial pasl tudung gak..die mmg comel..pastu mse video kawin die..pun sweet..tahniah..comel baby die..

January 27, 2013  

cumilnya baby tu^^

Jealous kan dengan dena hehe. Ya Allah, Allah memang sayangkan dia. Hehe In shaa Allah nnti Ena pulak hee.

BTW dena ada facebook. Just search Nur Dianah. Tapi friends dena dah sangat limit so just boleh subscribed and follow je :)

January 27, 2013  

sweetnye pic dena ngan hubby dy.. :)

January 27, 2013  

Waaa , dah lahir . comel anak kak dena :)

January 28, 2013  

Apa khbr ena..??sory lama xblogwalking..Wahhh..minat tul ena dgn Dena Bahrin yea..hehe..dah dpt baby dia yea..tahniah2..

January 28, 2013  

sis... liza pun..hihi...rasa x sabar nk kawen..nk ada suami n anak2... tapi...bila memikirkn perangai yg mngalahkan budak2 nie.. hahah... mmg sah x sedia lagi... :) insyaallah..nnti jodoh kita pun sampai gak kn...

January 28, 2013  

Sis dena bahrin ada fb. Search NUR DIANAH. Baby boy dia sgt2 comel. Ngeeeee.

January 28, 2013  

chomelsss sungguh anak dena kan..tue laa jeles2, xpe2 masa tu akan tiba jgk k ena..hehe..sabar :D

salam aina. sori lmbt bw. tak pa aina. boleh jadikan dena ni sumber inspirasi. apapun jom usaha untuk menjadi seorang yg lebih baik. :)

January 28, 2013  

trase nk kwen la pulak...inaa...jom kwen...hikhik

January 29, 2013  

hye aina! sis alumni uia gomabk.baru grad setahun lepas :) nice meeting u...eh???ur blog! hehe

January 29, 2013  

comelnya baby Dena tu..tahniah Dena..

January 29, 2013  

ala sweetjer gambonyer suami isteri... anak pun sangat comel.. pandai amek gambar...

January 29, 2013  

masya allah comeynya....nak baby nak baby

January 29, 2013  

perghhhh Ena....comey gler header..btw, ena ade taring ey? eheheh
sorry ena..baru ade mase nak menjelajah g blog ena ni..ehhehe
ps : jeles tengok design blog ena cantek sgt..:0

January 29, 2013  

Alhamdulillah, dah selamat jadi ibu dah Dena Bahrin.. Tahniah untuk Dena yang comel.. Baby pun super comel! ^__^

January 30, 2013  

tahniah..comel baby..welcome to the club

January 30, 2013  

comey nya

January 30, 2013  

haisy, lepas ramai pula nak kahwin awal tiba-tiba...

January 30, 2013  

salam aina :)

untung nya dia umo 21 dah ada baby...:)

January 30, 2013  

suka tengok dena dgn husband dia. sweett gitu. :D

January 31, 2013  

baru tahu ni ada berita gembira yg dena dah bersalin.. :)

aina : si buah hati dah tunggu tu, jgn lupa ikat cepat2 tau.. hehe :D

February 06, 2013  

alhamdulillah. i thod due dia april ni. Putih merah mcm dena bahrin.

Post a Comment