26.1.13

TAHNIAH DENA BAHRIN



Tadi ena usya usya twitter Dena Bahrin. Siapa sini tak kenal Dena Bahrin?? Kalau nak tahu mengenai dirinya, nanti rajin rajinkanlah diri ke blog Puan Muda yang comel ni ye, klik: (http://denakamarulbahrin.blogspot.com/). 


Alhamdulillah, semalam kalau tak silap, Dena Bahrin dah selamat lahirkan baby lelaki yang sangat sangat sangat comel. Tahniah Dena Bahrin. Dah jadi ibu dah dia. Aishhhh, ena sangat teruja dengan umur sebaya ena ni dah ada baby, dah ada keluarga. MasyaAllah, senang di dalam hati even ena tahu dugaan akan datang tanpa berhenti bila dah berumah tangga ni. Namun, like Dena said "Hold on to Allah". Ni gambar baby dia.


Handsome boy Dena Bahrin



Gambar ni ena cilok dari twitter Dena Bahrin :  https://twitter.com/denabahrin (click)


Dena Bahrin ni sama umur je dengan ena, 21 tahun. Belajar pun dalam universiti yang sama iaitu UIAM. Cuma dia Uiam Gombak dan ena pula Uiam Kuantan. Tak pernah pun berjumpa terjumpa dengan dia. Masa asasi dahulu pun, tak pernah lagi berjumpa. Mana tak nya, ena kat asasi uiam Petaling Jaya dan dia kat Nilai. Tapi masa taaruf, tak tahulah pula.




I donno why, ena sangat kagum dengan Dena ni, cara dia, perangai dia, pegangan agama dia, membuatkan ena jeles dengan dia. I wanna to be like her, but haishhh entahlah. Lagi jeles bila dia dah ada baby, kyaaaaaaaaaaa I want too.  Teringin nak merasai jiwa seorang ibu ni. Hurmmmm. Tapi ena masih belum sedia lagi. Perangai pun kalahkan anak buah ena. Urghhhhhh.


Apapun ena doakan kebahagian untuk rumah tangga Dena Bahrin dan menjadi seorang ibu  muda yang baik. InsyaAllah. Ena selalu baca segala advice yang diberi olehnya. Of courselah melalui twitter dia. Dia ada facebook ke?? Rasanya tak ada. Apapun, semua advices yang diberi oleh Dena membuatkan ena semakin tabah dan yakin untuk hidup di atas bumi ni. Alhamdulillah.


Okay, itu sahaja. Tata titi tutu





43 comments:

Izzah Azizah said...

tahniah dena ! jeles kan ??? eeee! hahaha

leyla luv ariff said...

huu..comel nye..ske tgok baby boy..
trase nak khwin jgak la plak..
kte pown ske stalker blog die..
n kte tringin nak jd mcm die..
seriously nk berubah kowt..
alhamdulillah..tahniah dena..

eqa sulaika said...

comelnye baby boy itu ...
jdi ank yg baik ok

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh... tahniah kak Dena.. kite pun kagum dgn personaliti kak Dena... anak dye, omey sesangat. mcm kak Dena dan suami :D

Prince of Noob said...

comelnya baby dia. mak dia pun muda lagi... bagus betul.

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

Lyeen De Syifa said...

eh..nk ada baby mcm dena?hahaha...nama pun dah dekat2..turn ena bila lagi?

Mieya Atiera said...

Mieya pon kenal dia kat twitter juga. Suka baca tweet dia. really inspiring. Btw, congrates to her :)

fifie said...

ena fie pun kagum dengan dena, selalu usha dia dalam IG je sebab fie takde twitter. Kagum sangat dengan cara dia, gaya dia, perangai, tutur kata. Alhamdulilah, young mother.

alia syuhada said...

Wahh ! Alhamdulillah . Bertambah lagi umat Rasulullah :D Alia pun jealous dengan dia . Ada anak di usia muda . Dah lah pandai . Alia nak sangat macam dia . Hmmm .

Atyra Pink said...

untung laa dena dah jadi ibu.tapi umur dia masih muda lagi.. =D

gdsbnga said...

ahhhh omeyynyeeee baby dia . budak Uia mmg ramai kawin awal kan kak ena . kite nii jeee tak kan kawin sampailah habis studyyy T.T 6 tahun plus plus ke atassss . lamaaanyeee . mase tu anak dena bahrin dah skeolah dah . haha

combi said...

mak comei ! anak pon comei ! :D

Cik Tanpa Nama said...

waaaaa sweetnye umo 21 da ad bby...ni yg nk kwen jugok ni...tp tggu ena dulu la..huhu

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

sweet je kan dia n husband dye ;) hehee. comel lak tu baby boy dye ;)

red jambu said...

serius comey..
yea. in sha allah. amin. :)

jaakechik said...

tahniah buat dia...hihihi...

ainraus said...

ohh my. dia ni sangat perfect di mata i. sama la kita. i pun jeles.

btw, dah lama tak singgah sini. makin cantik. rindulah~ :)

Lieyana Ahmad said...

wahhhh muda2 dah ada kehidupan sbgai seorang ibuuu . . bgusnye !!

cik nana said...

sebaya dgn Ena ke. Muda lagi. Jodoh dia awal, dapat rasa jadi ibu awal2. Beruntungnya..

Nadia Johari said...

ooo die ni ke..dulu die femes sebb die ade wat video pasl die dilamar dgn suami die..diaorng x penh jumpe..so nk ucp trime ksih melaui video..sweet sgt tgk video diaorng..die ade wat tutorial pasl tudung gak..die mmg comel..pastu mse video kawin die..pun sweet..tahniah..comel baby die..

cikopiko said...

cumilnya baby tu^^

Hanis Mohamad Din Yati said...

Jealous kan dengan dena hehe. Ya Allah, Allah memang sayangkan dia. Hehe In shaa Allah nnti Ena pulak hee.

BTW dena ada facebook. Just search Nur Dianah. Tapi friends dena dah sangat limit so just boleh subscribed and follow je :)

I am Me said...

sweetnye pic dena ngan hubby dy.. :)

Anis Farhana said...

Waaa , dah lahir . comel anak kak dena :)

Hanif Redland said...

Apa khbr ena..??sory lama xblogwalking..Wahhh..minat tul ena dgn Dena Bahrin yea..hehe..dah dpt baby dia yea..tahniah2..

ChEnTA LiEYza said...

sis... liza pun..hihi...rasa x sabar nk kawen..nk ada suami n anak2... tapi...bila memikirkn perangai yg mngalahkan budak2 nie.. hahah... mmg sah x sedia lagi... :) insyaallah..nnti jodoh kita pun sampai gak kn...

imanina zahri said...

Sis dena bahrin ada fb. Search NUR DIANAH. Baby boy dia sgt2 comel. Ngeeeee.

Seneorita Baharin said...

chomelsss sungguh anak dena kan..tue laa jeles2, xpe2 masa tu akan tiba jgk k ena..hehe..sabar :D

محمد رازيق said...

salam aina. sori lmbt bw. tak pa aina. boleh jadikan dena ni sumber inspirasi. apapun jom usaha untuk menjadi seorang yg lebih baik. :)

piko ija said...

trase nk kwen la pulak...inaa...jom kwen...hikhik

~didiey~ said...

hye aina! sis alumni uia gomabk.baru grad setahun lepas :) nice meeting u...eh???ur blog! hehe

MaMa Rey said...

comelnya baby Dena tu..tahniah Dena..

Cho Zila said...

ala sweetjer gambonyer suami isteri... anak pun sangat comel.. pandai amek gambar...

Hasrina said...

masya allah comeynya....nak baby nak baby

ell lina said...

perghhhh Ena....comey gler header..btw, ena ade taring ey? eheheh
sorry ena..baru ade mase nak menjelajah g blog ena ni..ehhehe
ps : jeles tengok design blog ena cantek sgt..:0

Misz Mieza said...

Alhamdulillah, dah selamat jadi ibu dah Dena Bahrin.. Tahniah untuk Dena yang comel.. Baby pun super comel! ^__^

Mrs Velentine said...

tahniah..comel baby..welcome to the club

pkpahang said...

comey nya

NJihe.am said...

haisy, lepas ramai pula nak kahwin awal tiba-tiba...

Ayie Abas said...

salam aina :)

untung nya dia umo 21 dah ada baby...:)

ct kektus said...

suka tengok dena dgn husband dia. sweett gitu. :D

Nur Azila said...

baru tahu ni ada berita gembira yg dena dah bersalin.. :)

aina : si buah hati dah tunggu tu, jgn lupa ikat cepat2 tau.. hehe :D

ANISRAHIM said...

alhamdulillah. i thod due dia april ni. Putih merah mcm dena bahrin.

home dash
 
Design By dikbee | Design For Ainaa Roseberry | Powered By Blogger