DAILY FRESH (CUP CORN)

Wednesday, March 20, 2013




Website Daily Fresh: http://www.dailyfresh.com.my/ (Click)



CupCorn with FURY CHILI. Size must LARGE!  OH MY LOVE!


My favourite ni. Bila jumpa je kedai Daily Fresh, mesti beli CupCorn dan perisa wajib FURY CHILLI! Rasa pedas pedas gitu, tak adalah muak even makan sepuluh mangkuk sekali pun *Okay, over*. Sedap sangat dengan jagungnya  yang fresh dan rasa lemak lemak manis gitu. Hehehe. Tapi my daddy tak suka pedas pedas ni kalau tengah drive, takut terCIRIT. Hahahaha. So, beli original untuk my daddy. 


Ada banyak perisa, you all boleh pilih cuma tambahan RM0.50 sahaja.



Antara perisa perisa yang ada. Semua perisa ni ena dah rasa.
Tapi fury chili tetap pilihan hati ena. Weee.



Bukan setakat cup corn je ada dijual, yang lain pun ada. Popcorn, aiskrim, iceblended, waffle, dan sebagainya lagi. Harga pun berpatutan. Kalau nak makan makanan yang ringan ringan bolehlah ke sini. Eheks, ena dah macam agent promote benda alah ni jeee.


Daily Fresh ni francais, seluruh Malaysia ada tapi kena pandai carilah. Itu sahaja nak update hari ni. Tata! ^_^




Nak ketahui lebih lanjut, 
Jom terjah website Daily Fresh: 







44 comments

March 20, 2013  

sedap!

March 20, 2013  

aik, ada macam2 perisa ka.. tak tahu plak pasal ni.. kena cari daily fresh cup corn ni

March 20, 2013  

Pernah beli jugak. tapi yang original je.

March 20, 2013  

opss skrg dah ada macam2 perasa ek..
ermm kena try nnt :)

March 20, 2013  

mmg tak pernah makan yg bercili

March 20, 2013  

bolat penggemar jagung blackpaper . herher

March 20, 2013  

Lyeen adalah peminat tegar jagung...T_T....tetiba mengidam nk mkn jagung..hahahaha:D

March 20, 2013  

Akak suke waffle die. sedaapppppppppppppp sangat.favourite of coz lah chocolate + peanut butter. hihihi

March 20, 2013  

wahhhh serius nampak sedap, lama nya tak makan jagung.. hmmmmmm

March 20, 2013  

mcm sedap, tapi takut nk mkan.. hahaha xD

March 20, 2013  

Akak suke waffle die. sedaapppppppppppppp sangat.favourite of coz lah chocolate + peanut butter. hihihi

March 20, 2013  

len benar taste ena nie...hehe slalu nye org makan corn tu yg manis2 la nie yg pedas plak hehe

March 20, 2013  

Peminat jagung jugak..suka makan dgn susu yg melimpah tu :)

March 20, 2013  

akakpun suka.. anak akak tak usah ceritaler kalau nampak nak singgah beli...

akak mmg pantang nampak cup corn ni, kalau jumpa ja mesty beli, hehe..tp cup corn daily fresh ni xpernah try lagi, nampak sedap je..hee, kena p cari ni :D

sdap2, suke jgak... :)

March 20, 2013  

suka gak. but no fury chili. rin suka add raisin, mayo & creamer. nyuuumy =)

March 20, 2013  

first time tgk pop corn dengn cili..ehhe

March 20, 2013  

eena terliur ni eena

paling suke yg original! makan waktoo tgok wayang best gak eyna..

March 20, 2013  

Wahh sedapnye .

March 20, 2013  

kite suke mintak susu extra. manis manis sedap ! hihi

March 20, 2013  

nak sikit . kongsi lah . hehe

March 20, 2013  

memang tak pernah miss nak beli ni kalau nampak kedai ni...tu yg pantang tu..pantang jumpa

March 20, 2013  

wah, ade banyak perisa la. takde mahal sangat pun kan. hihi.. boleh try lepas nie :D

March 20, 2013  

kte bnyk jmpe kiosk2 daily fresh..
tp ta pnah try pown mkanan kat situ..(jujur)
nanty jmpe lg kte try k..
nampak cam cdap jer..
thnxs ena for ur promotion..

March 20, 2013  

assalamualaikum ... selalu nampak tapi tak pernah try ... maybe next time nak juga rasa ...

March 20, 2013  

uih..
mcm2 flavor ada?..
hebat!

March 20, 2013  

jom belanja Hans
hahaha

March 20, 2013  

wah..ada yang pedas punya lah.. baru saya tau ni..

March 21, 2013  

oow.. ada rupnya perisa spicy cam gini. Tak pernah try

wahhh.. mcm sdap je..pos sikit..hahaha

xpenah jumpak pon lg.. boleh order online ke..?? hehe

March 21, 2013  

Sedap... Tp AmiRini suka original...
hehehe... baru feeling makan.. Pastu akan request lebihkan butter... meleleh air liur...

March 21, 2013  

baru tahu bole tambah perisa..hooooooooo

March 21, 2013  

nanti nak cari jugak..akak memang suka makanyang berasas kan jagung nih..:)

March 21, 2013  

Assalamualaikum :) Jom jom visit blog Dibah, nak introduce satu produk best punya. Hihihi.

http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/natural-aqua-cure-gel-best-exfoliater.html


Thank you Cik Ainaa :)

March 21, 2013  

best emmmm.. nyum3

March 22, 2013  

Kira ena ni kuat PEDAS jugak lah yee...GIVE ME FIVE sikit!! Hihhihii..Kita GENG! Hihhihi..

March 23, 2013  

hurmmm...nampak cam sedap...tapi x pernah try lagi...hehe :D

March 24, 2013  

tengok pun sedap

March 27, 2013  

Kalau jumpa Daily Fresh, Alia selalu beli waffle dengan aiskrim ja. Tak pernah pun beli jagung. Nak kena try lah lepas ni :D
Beli la aiskrim dia yang perisa honeydewww. Best :D

March 27, 2013  

sedapnya, tergugat iha tengok.. tapikan, kenapa ada sensor ek kat gambar tu? (tetiba rasa nak tahu) :D

July 04, 2014  

Lemon pepper !! garlic cheese !! tak pernah rasa tapi dah leleyyyyy dah ni...huwaaaa.....!!!

Post a Comment