20.3.13

DAILY FRESH (CUP CORN)




Website Daily Fresh: http://www.dailyfresh.com.my/ (Click)



CupCorn with FURY CHILI. Size must LARGE!  OH MY LOVE!


My favourite ni. Bila jumpa je kedai Daily Fresh, mesti beli CupCorn dan perisa wajib FURY CHILLI! Rasa pedas pedas gitu, tak adalah muak even makan sepuluh mangkuk sekali pun *Okay, over*. Sedap sangat dengan jagungnya  yang fresh dan rasa lemak lemak manis gitu. Hehehe. Tapi my daddy tak suka pedas pedas ni kalau tengah drive, takut terCIRIT. Hahahaha. So, beli original untuk my daddy. 


Ada banyak perisa, you all boleh pilih cuma tambahan RM0.50 sahaja.



Antara perisa perisa yang ada. Semua perisa ni ena dah rasa.
Tapi fury chili tetap pilihan hati ena. Weee.



Bukan setakat cup corn je ada dijual, yang lain pun ada. Popcorn, aiskrim, iceblended, waffle, dan sebagainya lagi. Harga pun berpatutan. Kalau nak makan makanan yang ringan ringan bolehlah ke sini. Eheks, ena dah macam agent promote benda alah ni jeee.


Daily Fresh ni francais, seluruh Malaysia ada tapi kena pandai carilah. Itu sahaja nak update hari ni. Tata! ^_^




Nak ketahui lebih lanjut, 
Jom terjah website Daily Fresh: 







43 comments:

Lelaki Ini said...

sedap!

hana hadi said...

aik, ada macam2 perisa ka.. tak tahu plak pasal ni.. kena cari daily fresh cup corn ni

Mieya Atiera said...

Pernah beli jugak. tapi yang original je.

ZazaMyMoon said...

opss skrg dah ada macam2 perasa ek..
ermm kena try nnt :)

izan mama mia said...

mmg tak pernah makan yg bercili

iAmCekbolat said...

bolat penggemar jagung blackpaper . herher

Lyeen De Syifa said...

Lyeen adalah peminat tegar jagung...T_T....tetiba mengidam nk mkn jagung..hahahaha:D

J.Syazwana said...

Akak suke waffle die. sedaapppppppppppppp sangat.favourite of coz lah chocolate + peanut butter. hihihi

Irwan Alessa said...

wahhhh serius nampak sedap, lama nya tak makan jagung.. hmmmmmm

Hanna Nabiella said...

mcm sedap, tapi takut nk mkan.. hahaha xD

J.Syazwana said...

Akak suke waffle die. sedaapppppppppppppp sangat.favourite of coz lah chocolate + peanut butter. hihihi

ezyra daniel said...

len benar taste ena nie...hehe slalu nye org makan corn tu yg manis2 la nie yg pedas plak hehe

Amanina said...

Peminat jagung jugak..suka makan dgn susu yg melimpah tu :)

Cho Zila said...

akakpun suka.. anak akak tak usah ceritaler kalau nampak nak singgah beli...

Seneorita Baharin said...

akak mmg pantang nampak cup corn ni, kalau jumpa ja mesty beli, hehe..tp cup corn daily fresh ni xpernah try lagi, nampak sedap je..hee, kena p cari ni :D

The ShomeL TwinZ said...

sdap2, suke jgak... :)

Rin Saharina said...

suka gak. but no fury chili. rin suka add raisin, mayo & creamer. nyuuumy =)

Nadia Johari said...

first time tgk pop corn dengn cili..ehhe

Phat said...

eena terliur ni eena

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

paling suke yg original! makan waktoo tgok wayang best gak eyna..

Pykaa Pdott said...

Wahh sedapnye .

gdsbnga said...

kite suke mintak susu extra. manis manis sedap ! hihi

AisYa IeyKa said...

nak sikit . kongsi lah . hehe

Cik Tanpa Nama said...

memang tak pernah miss nak beli ni kalau nampak kedai ni...tu yg pantang tu..pantang jumpa

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, ade banyak perisa la. takde mahal sangat pun kan. hihi.. boleh try lepas nie :D

leyla luv ariff said...

kte bnyk jmpe kiosk2 daily fresh..
tp ta pnah try pown mkanan kat situ..(jujur)
nanty jmpe lg kte try k..
nampak cam cdap jer..
thnxs ena for ur promotion..

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... selalu nampak tapi tak pernah try ... maybe next time nak juga rasa ...

Lia Irdelia said...

uih..
mcm2 flavor ada?..
hebat!

Hans said...

jom belanja Hans
hahaha

boni kacak said...

wah..ada yang pedas punya lah.. baru saya tau ni..

Maisarah Azmi said...

oow.. ada rupnya perisa spicy cam gini. Tak pernah try

SaM! JejAka ManTap said...

wahhh.. mcm sdap je..pos sikit..hahaha

zulhilmi tempoyak said...

xpenah jumpak pon lg.. boleh order online ke..?? hehe

amirini said...

Sedap... Tp AmiRini suka original...
hehehe... baru feeling makan.. Pastu akan request lebihkan butter... meleleh air liur...

Cik Mun said...

baru tahu bole tambah perisa..hooooooooo

diana said...

nanti nak cari jugak..akak memang suka makanyang berasas kan jagung nih..:)

Dibah Shokri said...

Assalamualaikum :) Jom jom visit blog Dibah, nak introduce satu produk best punya. Hihihi.

http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/natural-aqua-cure-gel-best-exfoliater.html


Thank you Cik Ainaa :)

Lady said...

best emmmm.. nyum3

eyka said...

Kira ena ni kuat PEDAS jugak lah yee...GIVE ME FIVE sikit!! Hihhihii..Kita GENG! Hihhihi..

Ayie Abas said...

hurmmm...nampak cam sedap...tapi x pernah try lagi...hehe :D

aku HaniAsyira said...

tengok pun sedap

Alia Laila said...

Kalau jumpa Daily Fresh, Alia selalu beli waffle dengan aiskrim ja. Tak pernah pun beli jagung. Nak kena try lah lepas ni :D
Beli la aiskrim dia yang perisa honeydewww. Best :D

Iha Zaliza said...

sedapnya, tergugat iha tengok.. tapikan, kenapa ada sensor ek kat gambar tu? (tetiba rasa nak tahu) :D

home dash
 
Design By dikbee | Design For Ainaa Roseberry | Powered By Blogger