PERKAHWINAN USTAZ AZHAR IDRUS

Sunday, May 26, 2013


Alhamdulillah, selamatlah sudah perkahwinan antara Ustaz Azhar Idrus (UAI) dengan isteri ke tiga beliau. Maaf, nama isteri baru UAI tak ketahui oleh ena. Huuuuuuuu. Serius, terkejut juga ena bila baca news kat facebook bahawa UAI ni kahwin lagi. Wahhh, bagus betul isteri isteri UAI yang lain sebab sanggup berpoligami lagi.


Jom tengok serba sedikit gambar perkahwinan UAI



Ambil dari laman sesawang Google.

Cantik isteri baru UAI

Berseri seri wajah UAI



Bertambah luaslah rezeki UAI lepas ni. hehehe. Apapun, ena ucapkan tahniah kepada UAI. Ena ni memang peminat UAI. Suka dengar bila dia bagi ceramah, sangatt enjoy dan lawak tapi bermanfaat kepada diri ena dan juga diri orang lain. Semoga bahagia hingga ke syurga, May Allah Bless UAI and his family. Aminnnn..... InsyaAllah.


Maaf, kalau ena memang tak sanggup untuk berpoligami. Huuu. *tetiba je*





45 comments

Salam.hi ena..nice blog. tak tau pun selama ni UAI ada lebih dr sorang isteri. btw semoga family UAI berbahagia :)

May 26, 2013  

Bermadu tu indah jika tahu nikmat dan hikmahnya sebenarnya sebab ianya hukum Allah... Tiada wanita ssgup bermadu... Kecuali zmn Nabi dan sahabat...

May 26, 2013  

muja tak sanggup.. tak mungkin sanggup,, harap ALLAH maafkan muja,, :'(

wahhh dapat payung emas la nanti isteri UAI :)

May 26, 2013  

assalamualaikum..aina :)

nampak dari tutup muka kain nipis tu masih muda lagi kan isteri ke-3 dia... :)

May 26, 2013  

tahniah dekat uai. cantik tu cantik, tapi i xsanggup bermadu. hihi. tinggal 1 tempat kosong lagi nampaknya. dak

Tahniah jgk kan.. Sy pun cm tak snggup.. Tp xtaulah nanti

May 26, 2013  

bahagianya :D

kalau bolat tak kisah nak bermadu pun . haha,

May 27, 2013  

ehem2..H rasa bermadu tu bagus sebenarnya..lalalala~ :p

May 27, 2013  

Selamat Pengantin Baru UAI

May 27, 2013  

Alhamdullilah. Tahniah UAI. Hehe. Ena bila pulak ?

salam kenal..cantik blog "D
jemput singgah ke blog Ena yea

err masih ada satu tempat kosong tuu..ehe..ustaz nie mmg layak...

May 27, 2013  

Tahniah ustaz azhar.

saya pun tak sanggup. saya tak setabah isteri2 ustaz T.T

May 27, 2013  

tahniah utk UAI :D

Anonymous
May 27, 2013  

Indah bermadu bila madu2 ni bg green light...tp mia x sanggup tambah tmpt kosong utk org lain...laki mia pun blum complete amal ibadat mendidik isteri sesempurna nabi..so laki2 yg nk byk isteri ni blum tentu bahagia hati dia...byk dugaan nk membayakkan pahala dr dosa sesama isteri

May 27, 2013  

Tahniah buat UAI.. moga mereka bahagia sampai ke akhir hayat, Amin.. :)

May 27, 2013  

rasa satu pun dah cukup kot..huhu
konpem ramai wanita yg x suka berpoligami..

May 27, 2013  

hehe . tula isteri ustaz azhar idrus hebat nak berpoligami . kalau saya ta kot ,tak sampai tahap nak sabar untuk berpoligami.he

May 27, 2013  

Whoah baru tahu ustaz uai dah brkahwin kali ke3. apa2 pun tahniah buat dia.

May 27, 2013  

tahniah buat uia..baru tau dia dah ada 3 wife :)

hai eina,

alamak nape cantikkkkkk sgtttt blog kamu..
aisshh..terpegun 15 minit tau.hehe

hehe.Untunglahhh org tu dpt Uia kan..kan..
'ahaks'

May 28, 2013  

wp dikatakan tidak sanggup berpoligami"..tapi kalau ditakdirkan juga..tiada sesiapa yg mampu nak menolaknya .:)

May 28, 2013  

cantik cantik isteri uai, semua berpurda,

kalau nadia pon tak sangguppp :p
kuikuikui

May 28, 2013  

tahniah... Tak mudah bermadu..
Cabarannyer lebih besar

May 28, 2013  

nama isteri baru UAI , Izyan . nikah 26 / 5 ... izyan nih muda lagi ... heheheeee . inshaa Allah berkekalan till jannah !

Anonymous
May 28, 2013  

Aku cuba bayangkan kahwin lebih dari satu. Tapi aku tak pasti aku boleh berlaku adil - ya...kalau aku ada lebih dari satu kereta, dan aku pulak dapat satu kereta baru yang baru keluar dari pusat pameran, tentu aku asyik nak pandu kereta baru - ini adalah perkara pasti akan aku lakukan...

May 28, 2013  

nampak muda isteri UAI,cantik dan manis orangnya macam ainaa :D

tag : http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/05/segmen-cuti-sekolah10-blogger-comel-di.html

itu la.. tapi entah la, kalau ena, ena dimintakan jauh dari hidup berpoligami.. ena takut buat dosa free2 je nanti.. =)

May 29, 2013  

dapat payung emas di syurga nanti.. bukan senang nak bermadu an. tabik pd wanita-wanita ini.. :)

May 29, 2013  

iihhhhiiii

May 30, 2013  

thniah buat UAI ;-)

May 30, 2013  

blogwalking dari peminat tegar hello kitty

May 30, 2013  

cntik sngat istri UAI yg ke-3 ni.. time khwin tu pun, istri2 UAI yg dua lagi pun hdir jugak.. solute!

May 31, 2013  

muda giler isteri dia..cantik...btw.hani tag aina..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/05/11-things-about-yourself.html

May 31, 2013  

tahniah UAI, makin murah nampaknya big boss kita ni yer..hihihi.. jaa pun suka dgr UAI bg ceramah ni... sedap sbb x mngatuk... plus lagi semua yg dia ajar mudah masuk dlm otak... :)

May 31, 2013  

wah..tahniah UIA

May 31, 2013  

eh salah. UAI. hehe
akak, review blog akak:
http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/follower-blog-ke-900.html

saya juga tak snaggup berpoligami...hahaa

eh..tetiba juga..:P

June 02, 2013  

semoga family ustz diberkati...

June 03, 2013  

sama dgn ena..
apapun tahniah utk UAI..semoga bahagia

Anonymous
June 03, 2013  

Tahniah pada UAI..
Tapi x semua lelaki mampu untuk kahwin n bahagiakan isteri isteri nya....tapi klau anda mampu rancanglah betul2..semoga bahagia

kita bila lagi?

July 01, 2013  

Tak semua lelaki layak beristeri lebih. Tapi, saya yakin ustaz yang tahu hukum hakam, boleh berlaku adil dan membahagiakan isteri2 ustaz. Tahniah!!!

Post a Comment