26.5.13

PERKAHWINAN USTAZ AZHAR IDRUS


Alhamdulillah, selamatlah sudah perkahwinan antara Ustaz Azhar Idrus (UAI) dengan isteri ke tiga beliau. Maaf, nama isteri baru UAI tak ketahui oleh ena. Huuuuuuuu. Serius, terkejut juga ena bila baca news kat facebook bahawa UAI ni kahwin lagi. Wahhh, bagus betul isteri isteri UAI yang lain sebab sanggup berpoligami lagi.


Jom tengok serba sedikit gambar perkahwinan UAI



Ambil dari laman sesawang Google.

Cantik isteri baru UAI

Berseri seri wajah UAI



Bertambah luaslah rezeki UAI lepas ni. hehehe. Apapun, ena ucapkan tahniah kepada UAI. Ena ni memang peminat UAI. Suka dengar bila dia bagi ceramah, sangatt enjoy dan lawak tapi bermanfaat kepada diri ena dan juga diri orang lain. Semoga bahagia hingga ke syurga, May Allah Bless UAI and his family. Aminnnn..... InsyaAllah.


Maaf, kalau ena memang tak sanggup untuk berpoligami. Huuu. *tetiba je*





45 comments:

nia_cheroniah said...

Salam.hi ena..nice blog. tak tau pun selama ni UAI ada lebih dr sorang isteri. btw semoga family UAI berbahagia :)

My Firdz said...

Bermadu tu indah jika tahu nikmat dan hikmahnya sebenarnya sebab ianya hukum Allah... Tiada wanita ssgup bermadu... Kecuali zmn Nabi dan sahabat...

muja said...

muja tak sanggup.. tak mungkin sanggup,, harap ALLAH maafkan muja,, :'(

Syuhada Nasya said...

wahhh dapat payung emas la nanti isteri UAI :)

Ayie Abas said...

assalamualaikum..aina :)

nampak dari tutup muka kain nipis tu masih muda lagi kan isteri ke-3 dia... :)

shasha yacob said...

tahniah dekat uai. cantik tu cantik, tapi i xsanggup bermadu. hihi. tinggal 1 tempat kosong lagi nampaknya. dak

aku HaniAsyira said...

Tahniah jgk kan.. Sy pun cm tak snggup.. Tp xtaulah nanti

iAmCekbolat said...

bahagianya :D

kalau bolat tak kisah nak bermadu pun . haha,

Encik H said...

ehem2..H rasa bermadu tu bagus sebenarnya..lalalala~ :p

Phat said...

Selamat Pengantin Baru UAI

Izzah Azizah said...

Alhamdullilah. Tahniah UAI. Hehe. Ena bila pulak ?

Zarena Heeney said...

salam kenal..cantik blog "D
jemput singgah ke blog Ena yea

izan mama mia said...

err masih ada satu tempat kosong tuu..ehe..ustaz nie mmg layak...

Anis Farhana said...

Tahniah ustaz azhar.

saya pun tak sanggup. saya tak setabah isteri2 ustaz T.T

^^eKaTiKaH^^ said...

tahniah utk UAI :D

Anonymous said...

Indah bermadu bila madu2 ni bg green light...tp mia x sanggup tambah tmpt kosong utk org lain...laki mia pun blum complete amal ibadat mendidik isteri sesempurna nabi..so laki2 yg nk byk isteri ni blum tentu bahagia hati dia...byk dugaan nk membayakkan pahala dr dosa sesama isteri

Iha Zaliza said...

Tahniah buat UAI.. moga mereka bahagia sampai ke akhir hayat, Amin.. :)

Nick Nashram said...

rasa satu pun dah cukup kot..huhu
konpem ramai wanita yg x suka berpoligami..

una said...

hehe . tula isteri ustaz azhar idrus hebat nak berpoligami . kalau saya ta kot ,tak sampai tahap nak sabar untuk berpoligami.he

S.NorFatihah said...

Whoah baru tahu ustaz uai dah brkahwin kali ke3. apa2 pun tahniah buat dia.

Amanina Mads said...

tahniah buat uia..baru tau dia dah ada 3 wife :)

Myra Abdullah said...

hai eina,

alamak nape cantikkkkkk sgtttt blog kamu..
aisshh..terpegun 15 minit tau.hehe

hehe.Untunglahhh org tu dpt Uia kan..kan..
'ahaks'

blog usang said...

wp dikatakan tidak sanggup berpoligami"..tapi kalau ditakdirkan juga..tiada sesiapa yg mampu nak menolaknya .:)

shasha yacob said...

cantik cantik isteri uai, semua berpurda,

nadia farahida said...

kalau nadia pon tak sangguppp :p
kuikuikui

Cho Zila said...

tahniah... Tak mudah bermadu..
Cabarannyer lebih besar

my notes said...

nama isteri baru UAI , Izyan . nikah 26 / 5 ... izyan nih muda lagi ... heheheeee . inshaa Allah berkekalan till jannah !

Anonymous said...

Aku cuba bayangkan kahwin lebih dari satu. Tapi aku tak pasti aku boleh berlaku adil - ya...kalau aku ada lebih dari satu kereta, dan aku pulak dapat satu kereta baru yang baru keluar dari pusat pameran, tentu aku asyik nak pandu kereta baru - ini adalah perkara pasti akan aku lakukan...

Nurul Yuyu said...

nampak muda isteri UAI,cantik dan manis orangnya macam ainaa :D

tag : http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/05/segmen-cuti-sekolah10-blogger-comel-di.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

itu la.. tapi entah la, kalau ena, ena dimintakan jauh dari hidup berpoligami.. ena takut buat dosa free2 je nanti.. =)

zeerazahra said...

dapat payung emas di syurga nanti.. bukan senang nak bermadu an. tabik pd wanita-wanita ini.. :)

El-Janna said...

iihhhhiiii

are_lin@yu said...

thniah buat UAI ;-)

Hunny Kitty said...

blogwalking dari peminat tegar hello kitty

Nurlyla said...

cntik sngat istri UAI yg ke-3 ni.. time khwin tu pun, istri2 UAI yg dua lagi pun hdir jugak.. solute!

Diyana Hani said...

muda giler isteri dia..cantik...btw.hani tag aina..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/05/11-things-about-yourself.html

jaakechik said...

tahniah UAI, makin murah nampaknya big boss kita ni yer..hihihi.. jaa pun suka dgr UAI bg ceramah ni... sedap sbb x mngatuk... plus lagi semua yg dia ajar mudah masuk dlm otak... :)

Fiqa Nsz said...

wah..tahniah UIA

Fiqa Nsz said...

eh salah. UAI. hehe
akak, review blog akak:
http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/follower-blog-ke-900.html

Lyeen De Syifa said...

saya juga tak snaggup berpoligami...hahaa

eh..tetiba juga..:P

Nadia Johari said...

semoga family ustz diberkati...

MaMa Rey said...

sama dgn ena..
apapun tahniah utk UAI..semoga bahagia

Anonymous said...

Tahniah pada UAI..
Tapi x semua lelaki mampu untuk kahwin n bahagiakan isteri isteri nya....tapi klau anda mampu rancanglah betul2..semoga bahagia

Ikhmal Malique said...

kita bila lagi?

Zawatil Isqi said...

Tak semua lelaki layak beristeri lebih. Tapi, saya yakin ustaz yang tahu hukum hakam, boleh berlaku adil dan membahagiakan isteri2 ustaz. Tahniah!!!

home dash
 
Design By dikbee | Design For Ainaa Roseberry | Powered By Blogger